ДАЛИ СТЕ СПРЕМНИ ЗА АДРЕНАЛИН?

MAZDA MX-5 RF SVP 2020

Возбудливи и убави

Mazda MX-5 RF SVP од 2020 година е возбудлива интерпретација  на Kodo дизајнот. Создава подлабока врска со автомобилот и овозможува крајно уживање во возењето. Детали како бојата на каросеријата од polymetal grey боја, 17 "" алуминиумски тркала BBS и новата внатрешна боја на кожата burgundi Nappa ,се само почетокот.

Создадена за да уживате во возењето

Искуството во возењето со MAZDA MX-5 RF

Возачката позиција се чувствува веднаш природно, додека чистата моќност на моторот Skyactiv-G и одличното управување ќе ја комплетираат уникатната врска помеѓу возачот и автомобилот што го нарекуваме Jinba Ittai. Од секундата кога ќе застанете зад воланот на Mazda MX-5 RF SVP 2020, никогаш повеќе нема да сакате да ја напуштите.

13 СЕКУНДИ ДО ИЗГРЕЈСОНЦЕ

Не постои подобро место за да уживате во СОНЦЕТО

Mazda MX-5 RF SVP од 2020 година изгледа и се чувствува како роудстер со тврд покрив за сите временски услови. Но, само 13 секунди се потребни за да се премине од затворена варијанта до  возбуда на отворено. Го гледате широко отвореното небо, го слушате татнежот на моторот и возбудувањата започнуваат.

Искуството JINBA ITTAI

Mazda MX-5 RF SVP 2020 обезбедува многу интуитивни одлики за да се возбудите. Дизајниран за уживање при возење, внатрешноста го насочува фокусот на возачот кон улицата: за безбедност и врвно искуство во возењето со JINBA ITTAI. Почувствувајте го тоа сами на тест возење.

ТЕСТ ВОЗЕЊЕ

Burgundi црвена nappa внатрешност

Внатрешноста со црвената боја на кожа, Nappa, дизајнирана за 2020 Mazda MX-5 RF SVP е совршен контраст со бојата на каросеријата со polymetal grey  боја, додека сивите шевови ги спојуваат сите заедно.Сето тоа го забрза срцето уште пред да седнете.

17" BBS алуминиумски бандажи

17 " алуминиумски тркала BBS заедно со 2.0L Skyactiv-G мотор совршено го изразуваат забавниот придвижувачки карактер на Mazda MX-5 RF SVP за 2020 година. Фините краци и темната сива завршна обработка совршено се совпаѓаат со сивата polymetal grey боја на каросеријата и додаваат на монохроматскиот изглед.

16” RAYS ALLOY WHEELS

Фините краци и  polymetal grey завршница на алуминиумските тркала со голема јачина 16 ”RAYS заедно со моторот 1.5L Skyactiv-G совршено го изразуваат карактерот на Mazda MX-5 SVP 2020: чисто уживање при возењето.

КРАЕН ДЕТАЛ: КАПАЦИ НА РЕТРОВИЗОРИТЕ ВО ЦРН ПИЈАНО ЛАК

Совршено хармонизирање со сите бои на каросеријата и нагласување на тековните линии на Mazda MX-5 RF SVP 2020, новите рамки од ретровизорите го комплетираат изгледот.

Останете во контакт со на Mazda MX-5 RF SVP

Откријте повеќе за  Mazda MX-5 RFS VP  2020 година. Доживејте го автомобилот сами со пробно возење или истражете ги нашите брошури 

СЕДНЕТЕ ЗАД УПРАВУВАЧОТ

Искусете го чувството на возење со Mazda MX-5

ТЕСТ ВОЗЕЊЕ