CROSSOVER CONCEPT CAR

KOERU

Пречекорување на лимитот

Користејќи го целосниот потенцијал на нашата филозофија на KODO Design, Koeru е кросовер SUV концепт кој комбинира моќ, виталност и рафинирање, надминувајќи го вообичаеното. Специјалната технологија за потиснување на бучавата и вибрациите го прави возењето мазно и тивко. Аеродинамичката форма не само што ја врти главата, таа го оптимизира протокот на воздух за да ја подобри стабилноста и чувството на Jinинба Итаи дека е под целосна контрола.

КРСОВЕР СО КАРАКТЕР

Ja Воведовме нашата визија за утрешнината crossover SUV на светот во 2015 Frankfurt Motor Show и веднаш направи влијание. Со своjата лесна каросерија, широка форма и спортска ниска кабина, Koeru има изглед и дух на моќен предатор 

Koeru дизајнерски јазик

Нашата реинтерпретација на кросовер теренец започнува со потписот на КОДО, стуткан, полн со намена и решителност. Впечатливите LED фарови ја евоцираат светлината,  со очи со силна волја на нескротливо животно. Големите тркала со задебелени краци изгледаат како моќни нозе, кои удираат по земјата. Конечно, ниската кабина и широките пропорции му даваат на Koeru моќен впечаток на брзина и супстанција

MAZDA CX-3

MAZDA CX-3 СЛАВЕТЕ ГО ВАШИОТ СТИЛ

Дизајниран за чисто уживање во возењето без компромиси, Mazda CX-3 го слави вашиот стил со извонреден дизајн, напредна технологија и перформанси. Извајано, стокмено и ергономски дизајнирано околу вас.

ИСТРАЖУВАJ

ДИЗАЈНОТ НА ИДНАТА ГЕНЕРАЦИЈА

Оживување на утрешните идеи

SKYACTIV-X

Иднината на моторите