ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА

Mazda CX-3 2021 година во согласност со вашите желби

Mazda CX-3 2021 е вистинска привлечност. И со оригинални додатоци на Mazda, ќе создадете свој уникатен автомобил.

СЕТ ОД АЛУМИНИУМСКИ ПЕДАЛИ

Дајте и одличен изглед на вашата Mazda CX-3 и почувствувајте ја брзината со висококвалитетни алуминиумски педали.

ДЕКОРАТИВЕН ДИЗАЈН НА БРАНИКОТ

Дискретната декоративна заштита на предните и задните браници одржува активен животен стил. Емоционалната убавина на дизајнот на Kodo е уште позабележителна, а дизајнот ја потенцира моќта на SUV CX-3.

Завесички за кал за напред и позади

Долготрајните завесички за кал овозможуваат задржување на чистота на убавата форма на вашата СХ-3

КРОВНИ НОСАЧИ

Ако сакате да одите на одмор, идеалната помош ќе ја најдете во кровните носачи. Лесно се монтираат на CX-3 и ви овозможуваат безбеден и удобен транспорт на вашите лични предмети.

заден спојлер на покривот

Карактеристичниот изглед на CX-3 ќе го постигнете со спојлер на задниот покрив.

Отстранлива кука за влечење

За транспорт на преголеми или премногу тешки предмети Во автомобилот, прикачете ги на влечната кука на вашата CX-3.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Дали нашата ексклузивна дополнителна опрема го предизвика вашиот интерес? Само еден клик ви дава пристап до информации за опциите за конфигурација на Mazda. Ниедно прашање нерма да  остане без одговор со  дигиталниот каталогот за дополнителна опрема и пребарувањето на дилерите.

Останете во контакт со Mazda CX-3

Откријте повеќе за Mazda CX-3. Пробајте автомобил или прочитајте ги нашите брошури .

Седнете зад управувачот

Искусете го чувството на возење со Mazda CX-3.

ТЕСТ ВОЗЕЊЕ