МАZDA CX-3

ИЗБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА ОПРЕМА

CHALLENGE

Од 21.480 €

Веднаш штом моторот се стартува со копчето за старт / стоп, Mazda CX-3 почнува да ги открива сите привлечности на удобноста. Климатизација, електрични прозорци и аудио системoт на Mazda со радио, USB порт и информации за повеќе дисплеи, обезбедуваат апсолутно чувство на удобност (6,2 l / 100km; 141 g / km). 

НАПРЕДЕН ИНТЕЛИГЕНТЕН СОСТАВ

ЗА ПОМОШ ПРИ КОЧЕЊЕТО ПРИ ГРАДСКО ВОЗЕЊЕ

Напредниот систем на интелигентно сопирање на Mazda при градско возење (SCBS) ги прави дури и градските метежи порелаксирани. Возете со доверба, знаејќи дека системот го минимизира ризикот од судир при мала брзина, а ова се најчестите несреќи во градскиот сообраќај.

ПОДОБРО ВОЗЕЊЕ

G-VECTORING CONTROL

G-Vectoring Control ја подобрува одзивноста и стабилноста на возилото во согласност со вашите намери за подобар зафат во свиоците. Со GVC, Mazda направи уште еден чекор кон постигнување на совршено возачко искуство на „Jinba Ittai“, „фузијата“ помеѓу возачот и возилото.

TAKUMI

Од 22.980 €

Од алуминиумски тркала, автоматска контрола на климата, систем за контрола на брзината и интелигентно помагање при сопирање при градско возење до супериорна дигитална радиоакустика DAB. 

СОСТАВ MZD CONNECT

ИНОВАТИВЕН СИСТЕМ ЗА ПОВРЗУВАЊЕ

Благодарение на системот MZD Connect преку мултимедијален командант или 17,8-инчен екран на допир во боја, имате целосен пристап до системот за комуникација и забава дури и за време на возењето. На тој начин, секогаш сте поврзани со надворешниот свет додека возите.

АВТОМАТСКА КОНТРОЛА НА КЛИМАТА

СОВРШЕНА УДОБНОСТ ДОДЕКА ВОЗИТЕ

Составот кој едноставно се користи, автоматски ја подесува климата на саканата температура. Без оглед на временските услови, возачите и патниците уживаат во пријатно и опуштено возење.

ATTRACTION

Од 25.980 €

Ексклузивноста владее и со најмалите детали, од невидливи технологии, на пр. системи за асистенција за задржување на возилата на лентата, сè до оптичките достигнувања, на пр. LED светла .

LED ПРЕДНИ СВЕТЛА

ПОСИЛНО Осветлување и поголема сигурност

LED светлата не само што се посилни, туку и подобро го осветлуваат патот. Најдоброто парче опрема за Mazda CX-3 во пакетот опрема REVOLUTION се  LED светла за магла и LED дневни светла.

ГРЕЕЊЕ НА ПРЕДНИТЕ СЕДИШТА

УДОБНОСТ И ВО ЗИМА

Системот за греење на предните седишта на возачот и патниците нуди три поставки на температурата, овозможувајќи удобно возење дури и за време на студените зимски денови.

ОСТАНЕТЕ ВО КОНТАКТ СО MAZDA CX-3

Откријте повеќе за Mazda CX-3. Пробајте автомобил или прочитајте ги нашите брошури .

СЕДНЕТЕ ЗАД УПРАВУВАЧОТ

Искусете го чувството на возење со Mazda CX-3.

ТЕСТ ВОЗЕЊЕ