MAZDA MX-5 RF

ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШЕТО НИВО НА ОПРЕМЕНОСТ

revolution

Почнувајќи од 34.980 € 

Без разлика дали се LED светла, автоматска клима или аудио систем на Mazda со радио и USB приклучок, веќе во Prime Line плени Mazda MX-5 RF со повеќе опрема. (6,0 л / 100 км, 139гр / км)

Алуминиумски фелни

Моќта и перформансите на алуминиумските тркала

Алуминиумските тркала од 16 инчи ја истакнуваат спортската линија и дизајнот на Mazda MX-5 RF и ве прават да се издвојувате од толпата.

FULL LED светла

ПОСВЕТЛА И ПОБЕЗБЕДНА

Целосните LED фарови не само што се посветли, туку и подобро го осветлуваат патот. Значи тие нудат оптимална видливост .

СЕДНЕТЕ ЗАД УПРАВУВАЧОТ

Искусете го чувството на возење со Mazda MX-5 RF

ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
revolution top

Почнувајќи од 36.980,00 € 

Елегантниот спортски кожен волан со 3 крака и удобниот Cruisematic (ограничена брзина на контрола на патувањето) обезбедуваат динамично, но релаксирано возење во Mazda MX-5 RF. Комбинација што никогаш не сакате да ја пропуштите. (6,0 л / 100 км, 139 г / км

Кожен волан

УДОБНОСТ И КОНТРОЛА

Елегантниот спортски кожен волан со 3 крака и удобниот Cruisematic (ограничена брзина на контрола на патувањето) обезбедуваат динамично, но релаксирано возење во Mazda MX-5 RF. Комбинација што никогаш не сакате да ја пропуштите.

MZD CONNECT

Инфозабавниот систем под контрола

Без разлика дали преку мулти-командант или преку дисплејот во екран на допир во боја од 17,8 см, MZD Connect ви овозможува пристап до вашите системи за навигација, комуникација и забава дури и додека возите. Пренесувајте ја вашата омилена музика преку интернет-радио додека одите до вашата дестинација. 

Останете во контакт со MX-5 RF

Откријте повеќе за Mazda MX-5 RF 2020 година. Доживејте го автомобилот сами со пробно возење или истражете ги нашите брошури .

СЕДНЕТЕ ЗАД УПРАВУВАЧОТ

Искусете го чувството на возење со Mazda MX-5 RF

ТЕСТ ВОЗЕЊЕ

1Прикажаните возила може да не бидат исти како моделите наменети за македонскиот пазар. Боите и одредени внатрешни и надворешни карактеристики прикажани може да се разликуваат од реалниот модел и возилата може да бидат опремени со дополнителна или дополнителна опрема.