MAZDA MX-5

ИЗБРЕТЕ ГО ВАШЕТО НИВО НА ОПРЕМЕНОСТ

challenge

Почнувајќи од 27.480 € 


Чистото уживање во возењето е стандардно кај Mazda MX-5 2020, заедно со LED фарови, 16 "" црни тркала и обновен клуч за безконтактно отклучување.

LED предни светла

Посветла и побезбедна

LED фаровите не само што се посветли, туку и подобро го осветлуваат патот за да понудат оптимална видливост

16" алуминиумски тркала

Енергија и изведба

Алуминиумските тркала од 16 инчи ја потенцираат спортската и дизајнерска  Mazda MX-5 и ве прават да се издвојувате од толпата

mazda mx-5

ПОГЛЕДНЕТЕ И СПОРЕДЕТЕ ОДДЕЛЕНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

View SPECS

ДОДАТОЦИ

Вашата Mazda MX-5 од 2020 година е совршен израз на вашиот животен стил, па зошто да не го направите што е можно по личен? Пронајдете ги додатоците што најдобро одговараат на вашиот животен стил, од товарни мрежи и навлаки, па до патосници.

ИСТРАЖУВАЈ

ТЕСТ ВОЗЕЊЕ

Закажете тест возење

Преземете брошура

Погледнете ја брошурата преку Интернет .

1Прикажаните возила може да не бидат исти како моделите наменети за македонскиот пазар. Боите и одредени внатрешни и надворешни карактеристики прикажани може да се разликуваат од реалниот модел и возилата може да бидат опремени со дополнителна или дополнителна опрема.

revolution

Почнувајќи од 27.480 € 

Mazda MX-5 2020 се издвојува со напредни системи за безбедност, стилски прагови и врвен звучен систем BOSE со звучници интегрирани во потпирачите за глава, кои обезбедуваат удобно возење. 

BOSE ЗВУЧЕН СИСТЕМ

Уникатната конфигурација на звучниот систем BOSE - вклучително и звучници во потпирачите за глава - обезбедува кристално чист звук и длабочина, додека тивката кабина на MX-5 ги намалува надворешните звуци на минимум. 

Изработено до последниот шав

Кожниот волан и менувач, заедно со сребрено шиење, го комплетираат возачкото искуство. Кокпитот  MX-5 2020 се изведува до најситните детали .

ДОДАТОЦИ

Вашата Mazda MX-5 од 2020 година е совршен израз на вашиот животен стил, па зошто да не го направите што е можно по личен? Пронајдете ги додатоците што најдобро одговараат на вашиот животен стил, од товарни мрежи и навлаки, па до патосници.

ИСТРАЖУВАЈ

ТЕСТ ВОЗЕЊЕ

Закажете тест возење

Преземете брошура

Погледнете ја брошурата преку Интернет

1Прикажаните возила може да не бидат исти како моделите наменети за македонскиот пазар. Боите и одредени внатрешни и надворешни карактеристики прикажани може да се разликуваат од реалниот модел и возилата може да бидат опремени со дополнителна или дополнителна опрема.

ULTIMATE

Почнувајќи од 32.980  €

Уживајте во совршено скроените спортски седишта RECARO во комбинација на кожа и Алкантара, како и спортската суспензија BILSTEIN

ТЕСТ ВОЗЕЊЕ

Закажете тест возење

Преземете брошура

Погледнете ја брошурата преку Интернет.

1Прикажаните возила може да не бидат исти како моделите наменети за македонскиот пазар. Боите и одредени внатрешни и надворешни карактеристики прикажани може да се разликуваат од реалниот модел и возилата може да бидат опремени со дополнителна или дополнителна опрема.