дополнителна опрема-назначена

дотерана мazda 6 facelift 2018

 Mazda6 Facelift 2018 е поудобнa и побезбеднa од кога било досега. Покрај тоа, имаме широк спектар на практични и оригинални додатоци на Mazda кои и ја даваат на вашата Mazda6 таа дополнителна нота на особеност.

осветлени подни прагови

Автомобилот и возачот како едно тело - тоа е Mazda6. Осветлените подни прагови, кои се дел од додатоците, ја осветлуваат околината, додека алуминиумските педали додаваат допир на луксуз.

блатобрански завеси

Издрзливите блатобрански завеси ја одржуваат Mazda 6 чиста

луксузен тапацир

Текстилен тапацир кои апсорбира бучава со метално лого. Допир на луксуз кој е совршено усогласен со софистицираната кабина на  Mazda6 2018.

декораивна плочка на задниот браник

Заштитете го задниот браник додека се товарат или растоваруваат предмети од багажникот.

осветлување на вратите

 LED осветлувањето на вратите со логото на Mazda  не е само допир на гламур, туку и ве спасува од баричките близу до автомобилот во темница.

дополнителни информации

Дали дополнителната опрема ја заинтригира вашата фантазија? Дознајте повеќе за опциите за конфигурација на Mazda со само еден клик. Ќе ги најдете сите потребни информации, од вашиот каталог за дигитална опрема до вашиот локатор на дилер.

каталог со дополнителна опрема
седнете зад управувачот

1Прикажаните возила може да не бидат исти како моделите наменети за македонскиот пазар. Боите и одредени внатрешни и надворешни карактеристики прикажани може да се разликуваат од реалниот модел и возилата може да бидат опремени со дополнителна или дополнителна опрема.