mazda6

mazda6 facelift 2018

Mazda6 е поудобна и побезбедна од кога било. Покрај тоа, имаме широк спектар на практични и оригинални додатоци на Mazda кои му даваат на вашиот Mazda6 таа дополнителна нота на личност.

осветлени подни прагови

Автомобилот и возачот како едно тело - тоа е Mazda6. Осветлените подни прагови, кои се дел од додатоците, ја осветлуваат околината, додека алуминиумските педали додаваат допир на луксуз.

носач за велосипед

Вие нема да можете да го ставите велосипедот во автомобилот, туку на кровните носачи. Ако ви треба повеќе простор, можете да прикачите други конектори на носачот за багаж.

Луксузни теписи

текстилни теписи кои апсорбираат . допир на луксуз кој е совршено усогласен со софистицираната кабина на  mazda6.

 

спојлер на кровот

Карактеристичниот изглед на Mazda6 SPORT COMBI ќе го постигнете со задниот спојлер на покривот.

осветлување на вратата

Не само што LED осветлувањето на вратата со логото на Mazda е допир на гламур, туку и ве спасува од баричките во близина на автомобилот во темница.

дополнителни информации

Дали дополнителната опрема ја заинтригира вашата фантазија? Дознајте повеќе за опциите за конфигурација на Mazda со само еден клик. Ќе ги најдете сите потребни информации, од вашиот каталог за дигитална опрема до вашиот локатор на дилер.

ТЕСТ ВОЗЕЊЕ

Закажете тест возење 

Мазда ПАРТНЕР

Пронајдете го вашиот најблизок партнер на Mazda.

1Прикажаните возила може да не бидат исти како моделите наменети за македонскиот пазар. Боите и одредени внатрешни и надворешни карактеристики прикажани може да се разликуваат од реалниот модел и возилата може да бидат опремени со дополнителна или дополнителна опрема.