mazda6 sport combi

iизберете дополнителна опрема

 

REVOLUTION

Веќе од 32.980 еур1

Сјајниот облик на хромод предната страна го истакнува луксузниот изглед на Mazda6 со нивото на опрема Revolution на прв поглед. Дополнителни интересни информации: греачи на предните седишта, преден и заден систем за помош при паркирање со камера за паркирање наназад и функција за помош  при возење во кривини, дигитално радио и друго.

реверирае камера

се на едно место

Безбеден паркинг? Не може да биде полесно со Mazda6. Благодарение на сликата на камерата на мониторот од 20,32 см МZD CONNECT е и ултразвучниот систем за помош при паркирање, сега секогаш ќе имате потенцијални пречки зад вашиот автомобил.

греење на воланот

возење на секаква температура

 кожниот управувач со три крака го потенцира динамичниот карактер на нивото на  опрема Revolution. 

ДОДАТОЦИ

Вашата Mazda е продолжение на вашиот животен стил, затоа направете ја внатрешноста на вашето возило лична. Пронајдете додатоци кои најдобро одговараат на вашиот животен стил, од карго мрежи и навлаки, па до патосници.

ИСТРАЖУВАJ

ТЕСТ ВОЗЕЊЕ

Закажете тест возење за Mazda 6 

Спецификации и цени

Спецификации и цени за Mazda 6

1Прикажаните возила може да не бидат исти како моделите наменети за македонскиот пазар. Боите и одредени внатрешни и надворешни карактеристики прикажани може да се разликуваат од реалниот модел и возилата може да бидат опремени со дополнителна или дополнителна опрема.

choose your grade

EVOLUTION

Веќе од 34.980 €1

Алуминиумски бандажи од 19 инчи, комплет на дигитални мерачи и монитор со приказ од 360 °: Тешко е да се надмине спортскиot изглед и удобностa на Mazda6 Evolution.

МОНИТОР СО приказ од 360 °

приказ на сите страни

Не само што мониторот со приказ од 360 ° го покажува автомобилот од сите страни и го позиционира на картата на системот MZD Connect од 20,32 см, тој исто така јасно прикажува, на пример, сè на предната страна на автомобилот на нерамен терен.

BOSE® SOUND-SYSTEM

11 звучници за високи перформанси

Висококвалитетниот аудио-систем Bose® е суптилно подобрен за да може непречено да се вклопи во кој било стил на тело. Резултатот: подобра изведба на бас и поточна репродукција на звук.

ДОДАТОЦИ

Вашата Mazda е продолжение на вашиот животен стил, затоа направете ја внатрешноста на вашето возило лична. Пронајдете додатоци кои најдобро одговараат на вашиот животен стил, од карго мрежи и навлаки, па до патосници.

ИСТРАЖУВАЈ

ТЕСТ ВОЗЕЊЕ

Закажете тест возење за Mazda 6 

Спецификации и цени

Спецификации и цени за Mazda 6

1Прикажаните возила може да не бидат исти како моделите наменети за македонскиот пазар. Боите и одредени внатрешни и надворешни карактеристики прикажани може да се разликуваат од реалниот модел и возилата може да бидат опремени со дополнителна или дополнителна опрема.

choose your grade

takumi plus

Веќе од 40.480 eur1

кожни седишта од кафеана nappa кожа,  црн покрив и оригинални детали од Сен дрво  - со својот благороден ентериер, овој пакет поставува нови стандарди за удобност.

внатрешен дизајн во чие што средиште е човекот

на врвот на извонредноста

Изработката на Mazda не е само со висок квалитет, туку и со долгогодишно задоволство. Ова е видливо и на LCD TFT-инструмент-таблата опкружена со прекрасно јапонско сен дрво, традиционално користено во производството на јапонски мебел и музички инструменти.

редизајнирани, нови предни седишта обвиени со кожа

евалуирани перфотманси на седиштата

Предните седишта на новата Mazda6 се редизајнирани за да бидат пошироки и посоодветни за човечкото тело за да обезбедат дополнителна поддршка за назад и исклучителна удобност за време на секое возење. Кожните седишта се опремени со систем за вентилација за да се направи возењето што е можно поудобно во сите временски услови.

ДОДАТОЦИ

Вашата Mazda е продолжение на вашиот животен стил, затоа направете ја внатрешноста на вашето возило лична. Пронајдете додатоци кои најдобро одговараат на вашиот животен стил, од карго мрежи и навлаки, па до патосници.

ИСТРАЖУВАЈ

ТЕСТ ВОЗЕЊЕ

Закажете тест возење за Mazda 6 

Спецификации и цени

Спецификации и цени за Mazda 6

1Прикажаните возила може да не бидат исти како моделите наменети за македонскиот пазар. Боите и одредени внатрешни и надворешни карактеристики прикажани може да се разликуваат од реалниот модел и возилата може да бидат опремени со дополнителна или дополнителна опрема.

choose your grade

Ultimate

Веќе од 36.980 еур1

Навлаки за кожни седишта од кафеана nappa кожа,  црн таван и оригинални детали од Сен дрво  - со својот благороден ентериер, овој пакет поставува нови стандарди за удобност.

дополнителна опрема

Вашата Маzda е продолжување на вашиот животен стил. Затоа, персонализирајте го ентериерот на Маzda. Пронајдете ги сите додатоци што одговараат на вашиот животен стил,.

истражете

пронајдете го застапникот

Пронајдете го најблискиот продавач на mazda

 

koнфигурирајте ја својата mazda

Истражете ги раличните конфигурации на Mazda

1Прикажаните возила може да не бидат исти како моделите наменети за македонскиот пазар. Боите и одредени внатрешни и надворешни карактеристики прикажани може да се разликуваат од реалниот модел и возилата може да бидат опремени со дополнителна или дополнителна опрема.