гаранции

гаранции за мазда, одговорна компанија

Гаранции за нови и користени возила и проширена гаранција, со нашиот сеопфатен опсег на услуги, можете да седите и да уживате во патувањето, знаејќи дека сме таму, од ваша страна. Доколку се случи нешто, Mazda Europe Service ќе ве подигне и стави повторно во движење во повеќе од 30 земји низ цела Европа.

откријте го нашиот комплетен опсег на услуги

гаранции за нови мазда возила

Ние сме сигурни во нашиот извонреден квалитет. И ние би сакале да ја споделиме нашата доверба со вас. Толку само уверени, дека нашите возила доаѓаат со широко гарантно покритие. За секој случај. Грешките можат да се случат, сите ние сме луѓе покрај се. Тоа како ние ги правиме работите како што треба,е тоа што се брои. 

сите нови возила - преглед на гаранција

мазда гаранција за нови возила

Нашата гаранција за нови возила во Mazda трае 3 години или 100.000 км, без оглед на кое ќе настапи прво. За време на гарантниот период, може да поднесете барање за да се поправат производствените и материјалните грешки.

гаранција за бојата и гаранција од површинска корозија

Гаранцијата за боја на Mazda и гаранцијата за површинска корозија го покриваат вашето возило 3 години, без оглед на километражата. Било какви дефекти во процесот на фарбање,предизвикани за време на производниот процес, ќе бидат санирани од овластен партнер за услуги на Mazda во кое било време во текот на тие 3 години.

гаранција на мазда за каросеријата

Гаранцијата за каросерија на Mazda ја опфаќа вашата каросерија против корозија од 12 години, без оглед на километражата.

мазда оригинални додатоци

Оригиналните додатоци на Mazda купени заедно со новото возило се покриени до крајот на гаранцијата со новото возилото (3 години или 100,000 км, без оглед на тоа прва).2

на пат во 30 земји

услуга mazda europe

Дефекти, несреќи, кражби - тие можат лесно да ја намалат радоста од возењето. Но, дури и тогаш, а особено тогаш, ние сме таму за вас. Mazda Europe Service ќе ве подигне и работи повторно во повеќе од 30 земји низ цела Европа *.

откријте повеќе

1Прикажаните возила може да не бидат исти како моделите наменети за македонскиот пазар. Боите и одредени внатрешни и надворешни карактеристики, може да се разликуваат од реалниот модел и возилата може да бидат опремени со дополнителна или опционална опрема.