НАВИГАЦИЈА

ПРИСТИГНЕТЕ ДО ВО ВАШАТА ДЕСТИНАЦИЈА СО ДОВЕРБА

Постигнете доверба и уживање од вашиот погон знаејќи дека вашата Mazda може да ве одведе таму со подобрено позиционирање на локацијата. Дојдете до вашата дестинација без напор со големиот и прекрасен екран. Со дисплеј широк 8,8 инчи, видете ги маршрутите за дестинација јасно и лесно.

3D GYROSCOPE SENSOR

3D сензорот  помага да се обезбеди прецизно позиционирање на локацијата дури и на преполни раскрсници или клучки на автопати.

ДИСПЛЕЈ ВО ВОЗИЛОТО

Можете да ги промените поставките за осветленост и контраст на централниот дисплеј или достапниот Активен екран за возење што проектира информации на предниот прозорец.

СПЛИТ ЕКРАН

Нема потреба повеќе да се префрлате напред и назад помеѓу екраните за музика и навигација. Погледнете информации за карта и музика истовремено со функцијата за поделен екран.

АЖУРИРАЊА НА МАПИТЕ

Можете да ги ажурирате податоците на картата на вашата SD -картичка за навигација до најновата верзија со алатката за ажурирање на картата.

*По бесплатен термин за ажурирање карта, достапни се платени ажурирања на картите.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ДЕТАЛИТЕ

Поврзете го вашиот Mazda

Изберете го вашиот систем
Mazda Connect
Mazda TomTom navigation
Navigations system with multi-information display

НАЈДЕТЕ ДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА СИТЕ ФУНКЦИОНАЛНОСТИ

Во областа за преземање, можете да најдете детални информации и чекор по чекор инструкции за вашиот навигациски систем Mazda.

БЕСПЛАТНО ПРЕБАРУВАЊЕ

Прикажува список на дестинации со внесување комбинација на името на адреса и името на областа или со само внесување на дел од името. Можете полесно и побрзо да ја поставите дестинацијата.

ПРЕВЗЕМЕТЕ

ПРЕБАРУВАЈТЕ

Можете да ги пребарувате регистрираните омилени места (до 50 места) и брзо да ја поставите дестинацијата.

ПРЕВЗЕМЕТЕ
INFORMATION

РАБОТЕТЕ НАПОРНО ЗА ДА ГИ НАДОПОЛНИТЕ ВАШИТЕ ИНФОРМАЦИИ.

Веќе нема да бидете во темнина за состојбата на вашето возило. Дијагнозата на автомобилот и извештаите за здравјето на возилата се секогаш достапни.

Информации кои ќе ви помогнат да го следите пулсот на вашиот автомобил

Добијте брз пристап до ефикасноста на горивото, информации за одржување и упатството за сопственикот на екранот. Лесно разберете ја состојбата на вашиот автомобил со лесно достапни соодветни податоци за возилото.

СТАТУС НА ВОЗИЛОТО ПРИКАЖАН НА ЕКРАНОТ

Бидете информирани кога на вашето возило му треба одржување, вклучително и промена на маслото

МАНУЕЛЕН ПРИРАЧНИК

Околу 200 сијалички за предупредување или известувања за вашиот автомобил се поврзани со прирачникот на екранот. Погодно дознајте повеќе за овие предупредувања директно на екранот.

СЛЕДЕЊЕ НА ЕФИКАСНОСТА НА ГОРИВАТА

Погледнете како вашиот стил на возење или неодамнешните патувања влијаат на ефикасноста на горивото во возилото. За региони каде што функцијата е достапна, видете исто така детали за изведбата за i-stop или обнова на енергија на i-ELOOP.

ПОВЕЌЕ КАРАКТЕРИСТИКИ И УСЛУГИ

ОБЕМ И НАГОДУВАЊЕ НА ЗВУК

Прилагодете ги поставките за звук по ваш избор. Ако вашиот автомобил е опремен со достапниот звучен систем Bose®, поставките за AUDIOPILOT ™ и Centerpoint® може да се вклучат или исклучат.*

ПРЕВЗЕМИ

КОМПАТИБИЛНОСТ

Проверете овде за да видите дали вашиот мобилен уред е компатибилен.

ПРЕВЗЕМИ

DOWNLOAD AREA

СТАТУС НА ВОЗИЛОТО ПРИКАЖАН НА ЕКРАНОТ

СЛЕДЕЊЕ НА ЕФИКАСНОСТА НА ГОРИВОТО

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Имате повеќе прашања? Најдете повеќе теми и одговори во нашите секции Поставки и поддршка.

*AudioPilot® и Centerpoint® се регистрирана трговска марка на Bose Corporation.

*iPhone е заштитен знак на Apple Inc., регистриран во САД и други земји. Apple CarPlay ™ е заштитен знак на Apple Inc.

*© 2018 Google LLC, користено со дозвола. Google и логото на Google се регистрирани заштитни знаци на Google LLC. Android, Android Auto ™ и други марки се заштитни знаци на Google LLC.