врвна поврзаност

поголемо возачко искуство

Одржувајќи ве во согласност со барањата на современиот свет и безбедно поврзани на патот во исто време, MZD Connect му нуди на возачот апсолутна контрола. Изведете ја задачата при рака без да ви одземе внимание и прилагодете ги поставките за комуникација и навигација на автомобилот додека се фокусирате на чисто задоволство и уживање во возењето. Тоа е совршен израз на Jinba Ittai.

Поврзете го вашиот Mazda

Изберете го вашиот систем
Mazda Connect
Mazda TomTom navigation
Navigations system with multi-information display

отворете го вашиот свет

Препознавање глас, HMI контролорот на Mazda и контролите на воланот ви овозможуваат пристап до функциите, услугите и апликациите на вашиот компатибилен паметен телефон додека останувате фокусирани на патот. Уживајте во функционалностите на вашите омилени апликации со интеграција на паметни телефони во MZD Connect.

дознај повеќе

пронајдете продавач

Apple CarPlay ™ и Android Auto ™ се достапни за сите модели опремени со MZD Connect. За да ја купите и инсталирате оваа опција на софтверот во вашата Mazda, контактирајте го вашиот продавач.

пронајдете продавач

1Прикажаните возила може да не бидат исти како моделите наменети за македонскиот пазар. Боите и одредени внатрешни и надворешни карактеристики, може да се разликуваат од реалниот модел и возилата може да бидат опремени со дополнителна или опционална опрема.