CRAFTED IN JAPAN

MAZDA CX-60

ОТКРИЈ

ДУХОТ НА ГРАДСКОТО ВОЗЕЊЕ

MAZDA2 2023

ОТКРИЈ

СО MILD-HIBRID ТЕХНОЛОГИЈА

Mazda CX-5

откриј

Од тука започнуваат големите авантури

Откријте го стилот, напредната технологија и духот вградени во секоја Mazda. Нашите автомобили се нешто повеќе од тоа да бидат оценети од 1 до 10 , тие се дизајнирани за возење со задоволство. Откријте што претставува Mazda и за што нè прави единствени.

6 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА НА НОВО ВОЗИЛО MAZDA

Во Mazda квалитетот е ветување кое секогаш го одржуваме. Токму затоа ја продолживме гаранцијата за нови возила на 6 години.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
SKYACTIV-X

Откријте како нашиот иновативен мотор дава поголема моќност со помалку гориво и помалку емисии

MAZDA CX-5 2023

Нова дефиниција на задоволство

MAZDA CX-60: PLUG-IN СОВРШЕНСТВО

Mazda CX-60 е нашиот нов plug-in хибриден SUV со храбар, но дискретен дизајн и елегантен ентериер со големо внимание на фините детали. Ќе се заљубите во уникатната динамика на возење „Jinba Ittai“ на Mazda во електрифицирани и дизел верзии.

креирајте ја вашата совршена мазда

направете ја својата

да почнеме

1Прикажаните возила може да не бидат исти како моделите наменети за македонскиот пазар. Боите и одредени внатрешни и надворешни карактеристики, може да се разликуваат од реалниот модел и возилата може да бидат опремени со дополнителна или опционална опрема.