ПОГЛЕДНЕТЕ И СПОРЕДЕТЕ ГИ ЦЕЛОСНИТЕ КАРАКТЕРИСТИКИ

Погледнете ја целата спецификација за да добиете преглед на сите карактеристики што доаѓаат со Mazda6 GS-L од 2021 година.

ВИДИ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ

АКЦЕСОАРИ

Вашата Mazda е продолжение на вашиот животен стил, затоа направете ја внатрешноста на вашето возило лична. Најдете додатоци што најдобро одговараат на вашиот животен стил, од товарни мрежи и прекривки до патосници за сите временски услови.

ИСТРАЖУВАЈ

ОСТАНИ ВО ДОПИР СО MAZDA 6 2021

Откријте повеќе за Mazda6 од 2021 година. Искусете го автомобилот сами со тест возење или истражете ги нашите брошури.

ПРОНАЈДЕТЕ ДИЛЕР

Најдете го најблискиот дилер на Mazda.

ЛОКАТОР
ПРОНАЈДЕТЕ ДИЛЕР

Најдете го најблискиот дилер на Mazda.

ЛОКАТОР